Ga naar de inhoud

Animatievideo’s

Meer duidelijkheid met beelden

“Doormiddel van een animatievideo kun je iets duidelijk maken aan de kijker.”

Wil je een wat complexere boodschap duidelijk maken? Dat is niet altijd even makkelijk. Een animatie video laten zien aan mensen kan hierbij wel eens een oplossing zijn. Doormiddel van een korte video maak je het voor de kijker helder, duidelijk en dit is tevens een krachtige manier van informatie overbrengen. De video kan aansluiten bij de doelgroep door het filmpje interactief te maken of iets langzamer en duidelijker. Bij animatievideo’s kan worden gedacht aan productvideo’s, explainer video’s, bedrijfsanimaties en video commercials. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van animatievideo’s.

Wat is er mogelijk

Productvideo
Met een productvideo ervaren mensen binnen een minuut wat de toegevoegde waarde is van je product.

Explainer video
Een explainer video legt in korte tijd een moeilijk concept uit of geeft uitleg over hoe te handelen in een bepaalde situatie.

Wat nog?


Bedrijfsanimatie
Laat zien wie je bent, wat je product is of welke diensten je verleent en je uniek maakt. Op een betoverende manier worden klanten meegenomen in de organisatie.

Video commercials
Wil je een commercial laten maken voor op Facebook, Instragram, Snapchat of een ander platform. Wij staan voor je klaar.

Animaties

Ons favoriete onderdeel van het proces is natuurlijk animeren. Hierbij komt de hele puzzel in elkaar te liggen en samen ontwikkelen we een animatievideo die aansluit bij de wensen. Het resultaat is iets om trots op te zijn. Een eigen boodschap met aansluitende muziek en misschien wel een voice-over om het filmpje helemaal compleet te maken.