Ga naar de inhoud

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het ongeveer voordat jullie mijn website klaar hebben?

Nadat er akkoord is op een offerte geven wij een globale planning af. Bij uitzondering kunnen wij deze ook voorafgaand aan de offerte opsturen. Na aanschaf van een website duurt het ongeveer 2 weken voordat een basis website is afgerond. De grotere websites en webshops nemen ongeveer 4-6 weken in beslag. Wanneer nodig kunnen wij ook een website leveren binnen 2 dagen.

Wat kost nou een website laten maken bij Iedereen Gaat Online?

Het basis bedrag voor een website is altijd €999,-. Op basis hiervan zetten we een website neer met een aantal pagina’s. Wat je precies krijgt is terug te zien bij de verschillende basiswebsites:

– Advocaten websites
– Bedrijfswebsites
– Coaching websites
– Fitness websites
– Praktijk websites
– Restaurant websites
– Snackbar websites
– Verkoop-Verhuur websites
– Zorg websites

Staat wat je zoekt er niet tussen? Dan kunnen wij altijd een website op maat maken. Je kunt hierover gratis advies van ons krijgen zodat je altijd goed geholpen wordt.

Waarom een website door Iedereen Gaat Online laten maken?

Iedereen Gaat Online is de partner voor professionele websites, webshops en andere design diensten voor bedrijven. Wij zijn uitermate geschikt voor alle soorten organisaties die een website met resultaat willen. Tevens zijn geschikt voor zzp websites, zelfstandigen websites en/of websites voor freelancers. Wij maken namelijk design websites die je normaal alleen bij dure bureaus kunt krijgen.

Ik wil een aparte functionaliteit in mijn nieuwe website? Kan ik dit door jullie laten maken?

Wij kunnen veel van de wensen die je hebt voor je website realiseren. Je kunt altijd met je vraag bij ons komen en dan zoeken wij naar de juiste oplossing. Ook als deze oplossing niet op onze website vermeld staat. Je kunt namelijk altijd gratis advies bij ons vragen.

Wat zit er allemaal in het maandbedrag bij een website?

In het maandbedrag zitten de volgende onderdelen voor een website:

– Je domeinnaamregistratie
– SSL certificaat & extra beveiliging
– Hosting
– Periodieke updates
– Elke dag een back-up van de website
– Zelf te beheren website
– Onbeperkt dataverkeer
– Support

Hoe gaat mijn website er uit zien?

We hebben een aantal verschillende basis websites zoals hieronder te zien is. Maar wij kunnen natuurlijk ook altijd een website op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op.

– Accountant websites
– Advocaten websites
– Bedrijfswebsites
– Coaching websites
– Fitness websites
– Praktijk websites
– Restaurant websites
– Snackbar websites
– Verkoop-Verhuur websites
– Zorg websites

Wat is een CMS?

CMS is een systeem waarmee je al je teksten, afbeeldingen, filmpjes et cetera (content) regelt. Hiermee kun je dus zelf aanpassingen doen aan de website zonder dat je ons hiervoor nodig hebt.

Hoe kun je met ons in contact komen

Via onze contactpagina kun je al onze contactgegevens zien. Je kunt ook altijd gratis advies aan ons vragen. Wij geven altijd eerlijk advies ook als het niet in ons voordeel is.