Ga naar de inhoud

Logo’s

Wij kunnen helpen

“Laat nu een professioneel logo maken”

Een logo is het visitekaartje van ieder bedrijf. Elk bedrijf, merk of product heeft er namelijk één. Het is een belangrijk element om professioneel over te komen bij bestaande en potentiële klanten.

Het ontwerpen van een logo is een proces waar je doorheen moet gaan. Het resultaat moet helemaal aansluiten bij de wensen, visie en missie van het bedrijf of merk. Met de juiste aanpak krijg je het gewenste resultaat.

Ontwerp

Het ontwerpen van een logo is iets meer dan alleen een aantal letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet er als één geheel uitzien en passen bij de uitstraling van het bedrijf. Het logo moet mensen aanspreken en bij je horen.

Voorbeelden

Hier vind je een aantal logo’s die wij voor eerdere klanten hebben ontworpen en gerealiseerd. Dit is een proces waar je doorheen gaat en steeds een stukje dichterbij het resultaat komt. Gaandeweg het proces kom je erachter wat je wil en hoe jouw bedrijfslogo eruit moet komen te zien.

Bestandformaat

Wanneer het logo is ontworpen wordt het logo in de gewenste bestandsformaten zoals PNG/EPS/PDF & JPG toegestuurd. Mocht er behoefte zijn om ook het drukwerk door ons te laten regelen dan kunnen wij daar voor zorgen. Zo hoeft er geen omkijken te zijn naar zoeken naar de gewenste drukkerij.