Ga naar de inhoud

Over ons

Het verhaal

“Iedereen Gaat Online is er voor iedereen die zich wil laten helpen met de wereld van ICT.”

Je bedrijf op de juiste manier in de markt leggen is niet altijd even makkelijk, daarom bieden wij je verschillende diensten aan die je hier bij kunnen helpen. Een website of webshop geeft klanten de mogelijkheid om online al eens kennis te maken, zorgt voor klantenbinding en gemak. Het logo en de vormgeving geven al een eerste impressie en met beeld en geluid kunnen gebruikers meer inzicht krijgen in de bedrijfskeuken. Social media speelt hierin ook een belangrijke rol, wij kunnen je hierin wegwijs maken en ondersteunen. Wij staan graag voor je klaar en hebben gestudeerd om onze kennis met je te delen.

VRAGEN OF PRIJZEN WETEN?

Op het gebied van ICT is er heel veel mogelijk, daarom raden wij het aan om met ons in contact te komen via het contactformulier of door gewoon even te bellen, Whatsappen of te mailen. Vervolgens kunnen we alle mogelijkheden bespreken en een offerte voor u opmaken. Als klant heb je een online doel, maar hoe ga je dit behalen? Wij hebben alle kennis hiervoor en kunnen iedereen helpen met een goed gevormde strategie. De website kan worden geschetst, er kan worden gekeken hoe de website moet werken, welke functionaliteiten deze moeten hebben en waar deze moeten komen.

Ontelbare mogelijkheden

Weet je niet precies hoe de aankomende website, webshop, logo, folder of vormgeving er uit moet komen te zien. Geen probleem wij laten al onze mogelijkheden zien.

Alles onder 1 dak

Websites, webshops, vormgeving, folders, logo’s of maatwerk het maakt niet uit. Wij kunnen alles voor u beteken op het gebied van (web)design.

Betaalbare prijzen

Je kunt het zo gek maken zoals je zelf wilt. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een kant en klare dienst af te nemen. Hierdoor kun je genieten van lage prijzen.