Ga naar de inhoud

Vormgeving

Wij kunnen helpen

“Visitekaartjes, flyers, folders, logo’s, stickers, kalenders, geboortekaartjes, kantoorartikelen en menukaarten”

Alles is mogelijk qua vormgeving zie hieronder wat wij allemaal te bieden hebben.

– Visitekaartjes
– Flyers & Folders
– Logo’s
– Stickers
– Kantoorartikelen
– Menukaarten

Visitekaartjes

Een belangrijk middel om je bedrijf op de kaart te zetten is een professioneel visitekaartje. Hiermee kun je klanten of potentiële klanten snel je contactgegevens overhandigen. Het geeft tevens een duidelijke indruk van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat een visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt.

Wij kunnen daarom een stijlvol, modern of eenvoudig visitekaartje ontwerpen op maat en passen bij het bedrijf. Een stijlvol, kleurrijk, modern of eenvoudig ontwerp volledig op maat.

Flyers en Folders

“Laat zien wie je bent”

Wie heeft er eigenlijk nog nooit geen in zijn handen gekregen? We weten allemaal wat het zijn, flyers en folders die je op straat, op de beurs of in de brievenbus ontvangt. Hoeveel van deze flyers of folders vallen nou eigenlijk echt op? Welke gaan nou eigenlijk echt gelezen worden om later contact te zoeken met het bedrijf? Het is lastig om op te vallen tussen al deze flyers en folders van anderen. Wij helpen je daarom graag om een mooi ontwerp te maken voor flyers of folders voor potentiële klanten.

Stickers

Onze stickers hebben alles wat u van een sticker mag verwachten. De stickers worden gedrukt in allerlei formaten en uitvoeringen, in kleine of grote oplagen, van raamstickers tot textielstickers of speciale doming stickers. Maatwerk is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Kantoorartikelen

“Laat zien wie je bent”

Briefpapier, notitieblokken en pennen. Geen kantoor kan eigenlijk zonder. Kantoorartikelen bestellen, dat kan natuurlijk iedereen. Maar waarom zou je niet iets speciaals willen, wanneer je jouw kantoorartikelen ook kunt laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo of eigen ontwerp? Met unieke en zelf ontworpen kantoorartikelen wordt werken nóg leuker. Bij elke meeting en overleg is je bedrijfsnaam weer duidelijk in beeld. Wie wil dat nou niet.

Menukaarten

Menukaarten laten ontwerpen, drukken en bestellen? Bij ons kan iedereen eenvoudig zijn eigen menukaart laten maken. Een gevouwen lunch- of drankkaart voor een eetcafé, een ongevouwen dessertkaart je restaurant of een staande menukaart voor een cafetaria niks is te gek. De complete menukaart in je eigen style? Neem contact met ons op.