Ga naar de inhoud

Webshops

Online verkopen?

“Online producten of diensten verkopen via een eigen webshop? Bij ons ben je aan het juiste adres.”

Vanaf € 1900,- excl. BTW

Met behulp van een webshop kunt u online uw producten verkopen online uw producten verkopen. Met het Iedereen Gaat Online systeem kunt u artikelen uit uw bestaande winkel toevoegen aan de webshop. Vervolgens kunnen klanten op een gemakkelijk manier bestellen, betalen en bestelgegevens inzien. Verkoopt u geen producten, maar biedt u diensten aan? Geen probleem. Wij richten de webshop in op basis van uw wensen. Klanten kunnen online bij u inplannen, lessen afnemen, coupons sparen het maakt niet uit. Laat het ons weten en wij maken het mogelijk. Alles wat u aanbiedt, kan worden verkocht m.b.v. een door ons ingericht systeem.

Voor PC, Tablet en Mobiel

Onze websites en webshops zijn allemaal toegankelijk via mobiel en tablet. In deze tijd waar alles via de smartphone gaat, kan dat ook niet anders. Of uw klant u nou bezoekt via IOS, Android, Windows, IPhone, Samsung of Huawei het maakt niet uit. Onze websites en webshops zijn allemaal uitgerust met een systeem waarmee u op een simpele manier producten teksten, plaatjes, afbeeldingen en video’s kunt aanpassen. Natuurlijk kunt u ook het beheer van de webshop in onze handen leggen.

Voorbeelden

Hier vind je een aantal webshops die wij voor eerdere klanten hebben ontworpen en gerealiseerd. Dit is een proces waar je doorheen gaat en steeds een stukje dichterbij het resultaat komt. Gaandeweg het proces kom je erachter wat je wil en hoe jouw website eruit moet komen te zien.

Back-ups

Beveiliging wordt steeds belangrijker, omdat alles tegenwoordig online komt te staan. Om uw klanten of gebruikers met een gerust hart gebruik te laten maken van uw webshop zorgen wij voor meerdere beveiligingen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Uw website ligt in veilige handen bij ons. Om het aantal dagen maken wij een back-up van uw webshop, zodat wanneer er iets fout gaat er altijd een weg terug is. Natuurlijk gaan wij er van uit dat het niet nodig zal zijn, maar altijd het zekere voor het onzekere.