Ga naar de inhoud

Websites

Wij kunnen helpen

“Heeft u een website nodig voor uw bedrijf? Dan bent u bij Iedereen Gaat Online aan het juiste adres.”

Een website al vanaf €999,-

Voor PC, Tablet en Mobiel

Onze websites en webshops zijn allemaal toegankelijk via mobiel en tablet. In deze tijd waar alles via de smartphone gaat, kan dat ook niet anders. Of de klant de website bezoekt via IOS, Android, Windows, IPhone, Samsung of Huawei het maakt niet uit. Een Iedereen Gaat Online website ligt in veilige handen bij ons. Elke dag maken wij een back-up van de website, zodat, wanneer er iets fout gaat, er altijd een weg terug is. Natuurlijk gaan wij er van uit dat het niet nodig zal zijn, maar altijd het zekere voor het onzekere.

Voorbeelden

Hier vind je een aantal websites die wij voor eerdere klanten hebben ontworpen en gerealiseerd. Dit is een proces waar je doorheen gaat en steeds een stukje dichterbij het resultaat komt. Gaandeweg het proces kom je erachter wat je wil en hoe jouw website eruit moet komen te zien.

Altijd support

Beveiliging wordt steeds belangrijker, omdat alles tegenwoordig online komt te staan. Om klanten of gebruikers met een gerust hart gebruik te laten maken van de websites zorgen wij voor meerdere beveiligingen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Zijn er problemen met de website of moet er iets veranderd worden. Wij staan altijd voor je klaar. Bel ons of mail ons en wij zorgen ervoor dat de website optimaal naar wens werkt. Geen gezeur over kleine aanpassingen die betaald moeten worden. Dit zal bij ons niet gebeuren. Altijd een klantvriendelijke website.